cabecera imagen

Proiectul

PwD Employ – Cadru Personal de Învăţare pentru Recrutarea Eficientă a Persoanelor cu Dizabilităţi în vederea angajării – este un proiect Leonado da Vinci de Transfer de Inovare aprobat de Comisia Europeană (DG Education and Culture) Programul Educaţie Continuă - Lifelong Learning, în anul 2008. 

Proiectul este bazat pe un proiect anterior IMMI TRAIN (proiect pilot Leonardo da Vinci– PT/05/B/F/PPP-159155) care a fost dedicate integrării pe piaţa muncii a lucrătorilor migranţi şi are ca scop transferarea rezultatelor acestuia pentruun alt grup ţintă respective managerii de resurse umane care lucrează cu personae cu dizabilităţi.

Grupul ţintă al proiectului este format din persoanele şi organizaţiile care sunt responsabile cu recrutarea persoanelor cu dizabilităţi fizice: manageri de resurse umane, companii de recrutare şi companii de formare a managerilor de resurse umane. 

Obiectivul general al proiectului PwD Employ este promovarea integrării pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi prin instruirea managerilor de resurse umane. Partenerii din proiect vor elabora un program e-learning disponibil într-un Cadru Personal de Învăţare. Instrumentele vor facilita de asemenea dezvoltarea profesională şi personală a persoanelor cu dizabilităţi. 

Perioada de derulare a proiectului: octombrie 2008 – septembrie 2010

Principalul rezultat ale proiectului îl reprezintă actualizarea cunoştinţelor managerilor cu privire la recrutarea persoanelor cu dizabilităţi, contribuind în acest fel la creşterea oportunităţii de angajare a acestor persoane.

Impactul proiectului va fi:

Pe termen scurt:

Pe termen lung:  

Managementul şi coordonarea proiectului PDF. - 92 Kb

Cofinanciacion

Număr proiect: ES/08/LLP-LdV/TOI/149101

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie reflectă doar opinia autorului şi Comisia nu poate fi făcută responsabilă, în nici o situaţie, pentru folosirea informaţiilor conţinute.